Mina tips till hotell i Barcelona

När man ska resa till en så populär stad som Barcelona kan det vara bra att tänka på att man inte kommer vara ensam på plats precis. Reser man under högsäsong är det tjockt med folk överallt och speciellt vid sevärdheterna då köerna kan bli långa. När det är så mycket folk i staden stiger också hotellpriserna samtidigt som tillgängligheten minskar. Därför är det bra att vara ute i god tid när man ska boka hotell i Barcelona.

När det gäller vilken typ av hotell i Barcelona som är mest lämplig bör man tänka på syftet med resan. Ska man mest sola och bada, eller åka runt och se alla sevärdheterna, eller shoppa, eller festa, eller kanske bara ta det lugnt och strosa omkring? Beroende på vad syftet med resan är passar sig olika områden i staden. Vem man reser med spelar också stor roll, då det kanske kan vara en bra idé att till exempel bo i lägenhetshotell om man är många, och kanske lyxa till det lite extra och bo flott om man åker på en romantisk weekend med sin käresta.

Länktips: Hotell i Barcelona som är en vädligt bra blogg där de tar upp mycket om vad man ska tänka på vid bokningen av sitt hotell.

För att få de bästa tipsen är det bra att höra med någon som varit på plats, vare sig det är dina vänner, en reseguide eller människor som skrivit recensioner på nätet. Man ska i vilket fall som helst inte bara förlita sig på hotellets hemsida.

 

Kommentering är stängt.